- 1 κ.σ ψύλλιο
- 1 κ.σ. τσία
- 3 κ.σ. λιναρόσπορο
- 4 κ.σ. πίτουρο βρώμης ή αλεσμένη βρώμη
- 1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1/2 κ.γ. κουρκουμά
- 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 1 κ.σ. μυζήθρα Δελφοί
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Νερό όσο πάρει
Ψήνω στον αέρα στους 180 βαθμούς
Όταν μισοψηθεί κόβω λεπτές λωρίδες με το μαχαίρι - ρολό της πίτσας ρίχνω λίγο ακόμα. Μυζήθρα από πάνω και ξεροψήνω πολύ καλά Περιμένω να κρυώσουν καλά και μετά τα βάζω στο τάπερ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.