Συνταγή ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ
Για όλες τις φάσεις
ΥΛΙΚΑ:
2 αυγά,
4κ.σ στεβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3,
3κ.σ λάδι καρύδας λιωμένο,
3κ.σ γάλα σκόνη,
10 σταγόνες άρωμα φρέσκο βούτυρο,
4κ.σ γεμάτες ίνες Μπαμπού,
1κσ γεμάτη μπεικιν παουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ αυγά και στέβια πολύ καλά, προσθέτουμε το γάλα, το λάδι καρύδας, το άρωμα φρέσκο βούτυρο, τις ίνες Μπαμπού και τέλος τό μπεικιν παουντερ.
Βάζουμε τη ζύμη σε σακούλα κορνε και κόβουμε τα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα.
Με κουταλάκι βρεγμένο στρώνουμε την επιφάνεια. Ψήνουμε σέ προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 αντιστάσεις, μεσαία σχάρα για 18 λεπτά περίπου. Αφού κρυώσουν τελείως γαρνίρουμε με 45 γρ λιωμένη σοκολάτα με στεβια
Βγήκαν 32 μπισκότα. Με τη σοκολάτα από 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση, με την σοκολάτα της Μαρίας μας η σκέτα και στην 1η !! Τρώμε ελεύθερα γιατί είναι με ίνες μπαμπού χωρίς υδατάνθρακες!!
ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ
Με βουτυρόκρεμα λεμονιού και σοκολάτας!!
Βουτυρόκρεμα λεμονιού
50γρ βούτυρο αγελάδος
50γρ Stevia άχνη
2 κ.σ. Χυμό λεμονιού
4 σταγόνες άρωμα brandy (προαιρετικό)
Βουτυρόκρεμα κακάο
50γρ βούτυρο αγελάδος
50γρ Stevia άχνη
1 κ.γλ κακάο
2 κ.σ. Γάλα 1,5% λιπαρά
4 σταγόνες άρωμα Ολλανδική σοκολάτα (προαιρετικό)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.