Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΨΩΜΑΚΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΟΣΤ



ΨΩΜΑΚΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΟΣΤ

Κορίτσια μου  και το τρώμε και το βράδυ!! 


Υλικά για 16 κομμάτια:

 6 ασπράδια σφιχτή μαρέγκα

 2 κρόκους
6κ.σ γιαούρτι 2% τοταλ
6κσ γάλα σκόνη ή αν θέλετε 4 κ.σ πρωτεΐνη γάλακτος 
3 φακελάκια ξηρή μαγιά ή 1 φακελάκι μαγιά και 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
4κ.σ ελαιόλαδο 
 1κγ κοφτό αλάτι, πιπέρι. 





Εκτέλεση!!!


Ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά, προσθέτουμε τη μαρέγκα και την ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις. Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα ή το κάνουμε ατομικό βάζοντας κουταλιές μίγματος στην λαδόκολλα! και ψήνουμε στους 170 βαθμούς αντιστάσεις μεσαία σχάρα μέχρι να ροδίσει περίπου για 25 -30  ανάλογα τον φούρνο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.