Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΠΑΓΩΤΟ ΦΕΡΡΕΡΟ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ STEVIA

ΠΑΓΩΤΟ ΦΕΡΡΕΡΟ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ STEVIA

Συνταγή Μαρία Κούρτη 
Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φυτική κρέμα στο σιδερένιο κουτί Παγωμένη
  • 1 εβαπορέ λάιτ παγωμένο
  • 1 δόση "Ζαχαρούχο της Μαρίας με στεβια" 
  • 30 σταγόνες άρωμα φερερο
  • 1 κ.γλ κοφτό κομι γκουάρ
  • 4 κ.γλ. κακάο

ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ

  • 150 γρ σκόνη άπαχο γάλα
  • 150 γρ νερό
  • 2 κ.γλ. δηλαδή 90 σταγόνες υγρή stevia σε αναλογία 1:4 ή  45 σταγόνες υγρή στεβια σε αναλογία 1:2
  • 1 βανίλια σκόνη ή  1 κγλ υγρή
Φτιάχνουμε πρώτα το "ζαχαρούχο με στέβια"  βάζοντας όλα τα υλικά σε μπολ και με το σύρμα τα χτυπάμε πολύ καλά

Βάζουμε στον κάδο του μιξερ την παγωμένη φυτική κρέμα και χτυπάμε με μέτρια ταχύτητα
Ρίχνουμε πολύ αργά το παγωμένο εβαπορέ χωρίς να σταματήσουμε το μιξερ

Προσθέτουμε σιγά - σιγά και το "ζαχαρούχο "
Βάζουμε 30 σταγόνες βρώσιμο άρωμα φερερο και ρίχνουμε αχνιστά το κομι γκουάρ

Αδειάζουμε το μισό μείγμα σε μπολ και στο άλλο μισό βάζουμε το κακάο χτυπώντας το στο μιξερ για λίγα λεπτά ακόμα

Το βάζουμε και αυτο στο μπολ απο πάνω
Σκεπάζουμε το μπολ και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες

Δεν χρειάζεται να το ξαναχτυπήσουμε γιατί το κομι γκουάρ δεν επιτρέπει στο παγωτό μας να κρυσταλλώσει!!

Οπως όλα τα σπιτικά παγωτά την επόμενη μέρα τα βγάζουμε τουλάχιστον 45 λεπτά εκτός κατάψυξης πριν σερβίρουμε

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.