Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΑ


ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΑ

Μαρία Κούρτη                      Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση

ΥΛΙΚΑ
  • 1 Δόση "Ζαχαρούχο της Μαρίας με στεβια" 
180 γρ σκόνη γάλα + 150 γρ νερό + 2 κ.γλ υγρή στεβια + 1 βανίλια
  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ στεβια σε αναλογία 1:3
  • 1/2 φλ.τσ. λάδι καρύδας  ή  ελαιόλαδο  ή  βούτυρο φρέσκο
  • μια τσιμπιά αλάτι
  • 1 κγλ. μπείκιν
  • 300 γρ καρύδα τριμμένη

Σε ένα μπολ βάζουμε 3 αυγά και τα χτυπάμε λίγο να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε μέσα το ζαχαρούχο με στέβια που φτιάξαμε

βάζουμε 1 κ.σ στέβια 1:3 + 1/2 φλ.τσ. λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο ή λιωμένο φρέσκο βούτυρο + μια τσιμπιά αλάτι
+ 1 κ.γλ μπέικιν + 300 γρ καρύδα 

Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι , γεμίζουμε θήκες μαφινς και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160 με 170 εως να πάρουν χρώμα απο πάνω

Σερβίρουμε βάζοντας πάνω λίγη μερέντα ή σιρόπι αγαύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.