ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΑ
- 1 Δόση "Ζαχαρούχο της Μαρίας με στεβια"
- 3 αυγά
- 1 κ.σ στεβια σε αναλογία 1:3
- 1/2 φλ.τσ. λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο ή βούτυρο φρέσκο
- μια τσιμπιά αλάτι
- 1 κγλ. μπείκιν
- 300 γρ καρύδα τριμμένη
Προσθέτουμε μέσα το ζαχαρούχο με στέβια που φτιάξαμε
βάζουμε 1 κ.σ στέβια 1:3 + 1/2 φλ.τσ. λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο ή λιωμένο φρέσκο βούτυρο + μια τσιμπιά αλάτι
+ 1 κ.γλ μπέικιν + 300 γρ καρύδα
Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι , γεμίζουμε θήκες μαφινς και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160 με 170 εως να πάρουν χρώμα απο πάνω
Σερβίρουμε βάζοντας πάνω λίγη μερέντα ή σιρόπι αγαύης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.