ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση)
Υλικά:
- 6 κσ πίτουρο βρώμης (ή νιφάδες αλεσμένες στο μούλτι)
- 5 πράσα
- 6 κσ γιαούρτι
- 1 μεγάλη κσ κρέμα τυριού light
- 1 κεσεδάκι cottage
- Φέτα light έως 12% λιπαρά( εγώ έβαλα 250 γραμμ free via με 1% λιπαρά, οπότε αν είστε α συνεχιζόμενη βάζετε αυτό ή την φέτα Παγώνης)
- 3 αυγά και 2 ασπράδια
- 1,5 ποτήρι γάλα
- Πιπέρι
- ελάχιστο ή και καθόλου αλάτι
Σοτάρουμε τα πράσα σε ένα τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε πιπέρι. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν λίγο. Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, το γιαούρτι, τα αυγά , την κρέμα τυριού, το cottage και την φέτα. Ανακατεύουμε καλά και ενσωματώνουμε το μείγμα με τα πράσα. Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε λαδόκολλα και στον πάτο 2 κσ από την βρώμη μας. Στην συνέχεια ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και πασπαλίζουμε από πάνω με την υπόλοιπη βρώμη!!! Ψήνουμε στους 180 για περίπου μια ώρα ή μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.