ΜΑΦΙΝΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ -ΒΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ
Για 2η φάση
Συνταγή:Μαρία Κούρτη
ΥΛΙΚΑ ( για 6 μεγάλα μάφινς)
- 1 φλ.τσ. πίτουρο ή νιφάδες βρώμης
- 1 φλ.τσ. αμυγδαλόσκονη
- 1/2 φλ.τσ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου ή μέλι
- 1/2 φλ.τσ. ταχίνι ολικής
- 1/2 φλ.τσ. γάλα αμυγδάλου ( ή φρέσκο με χαμηλά λιπαρά)
- 2 αυγά
- μια τσιμπιά αλάτι
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γλ. κανέλα
- προαιρετικά λίγο φιλέ αμυγδάλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανάβουμε πρώτα τον φούρνο μας στους 180 αέρα
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε πολύ καλά
Αυτό είναι όλο...!!!!!!!!!
Γεμίζουμε 6 θήκες σιλικόνης για μαφινς μεγάλες ή 12 πιο μικρές και ρίχνουμε από πάνω φιλέ αμυγδάλου
Τοποθετούμε τις γεμάτες θήκες σε ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά
Πολύ εύκολα , απίστευτα νόστιμα και υγιεινά , πολύ γρήγορα στην εκτέλεση !!
Το καλύτερο σνακ για τον καφέ - γραφείο - σχολείο
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ
Μαρία Κούρτη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.