Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΨΗΤΗ ΓΛΥΚΙΑ



  ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΨΗΤΗ ΓΛΥΚΙΑ


Για όλες τις φασεις!



Συνταγή:Τασούλα Θεοφιλίδου



Υλικά για 1 άτομο 




  •  1/2 κολοκύθα  πολύ μικρή αν είναι μεγαλύτερη το 1/4
  • 1 κ.σ. στέβια κρυσταλική 1:3 ή 3 κ.σ. στέβια 1:1 ή 3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
  • 1/4 κ.γ.pumpkin pie spice ή κανέλα




Εκτέλεση :


Καθαρίζουμε την κολοκύθα κια την κόβουμε σε μικρά κομμάτια τοποθετούμε σε ένα πολύ μικρό ταψάκι ισα να την χωράει πασπαλίζουμε με την στέβια  και το μείγμα μπαχαρικών ψήνουμε στον φουρνο ή στο ρομποτάκι για περίπου 15 λεπτά στους 200 βαθμούς μεχρι να μαλακώσει και να καραμελώσει.

Σερβίρουμε με μια κ.σ. στραγγιστό γιαουρτι και λίγο μείγμα μπαχαρικών ή κανέλα.


Ρομποτάκι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.