ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ Φ1 συνεχιζόμενη και Φ2
- 2 μήλα σε κυβάκια ανακατεμένα με 2 κουταλιές σ. κρυσταλλική στέβια σε αναλογία 1:3 και 1 κ.σ. κανέλα
- 4 κ.σ. πίτουρο βρώμης
- 1 αυγό + 2 ασπράδια
- 2 κ.σ. σκόνη άπαχο γάλα
- 1 κ.σ. Μιξ
- 1 κ.γλ. κανέλα
- 1 κ.γλ. μπέικιν
- 2 κ.σ. άπαχο γιαούρτι
- 1 φλ.καφέ νερό
- 1 κ.σ. κρυσταλλική στέβια 1:3
- 4 σταγόνες άρωμα βουτύρου (προαιρετικά)
- μια τσιμπιά αλάτι
- ελάχιστη σκόνη γαρίφαλο
- προαιρετικά 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές
Τα πασπαλίζουμε με την στέβια και την κανέλα ανακατεύοντας πολύ καλά
Τα ρίχνουμε σε φόρμα σιλικόνης
Σε ένα μπολ ρίχνουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά και με το σύρμα τα χτυπάμε πολύ καλά
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω απο τα μήλα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160 βαθμούς αέρα για 20 με 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.