ΓΑΥΡΟΣ ΑΧΝΙΣΤΟΣ
Υλικά
- 1 κιλό γαύρο
- Αλάτι- πιπέρι
- Ρίγανη
- 1 λεμόνι το χυμό
- 1 κ .σ. μουστάρδα
- 1 φλ του ελλ. καφέ νερό
- Ελάχιστο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα ψαράκια μας ακτινωτά με την ουρά προς τα μέσα.Προσθέτουμε το νερό, ελάχιστο λάδι,Αλατοπίπερο! ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΆΣΕΙ 5'
Στιβουμε το λεμόνι και βάζουμε μέσα την μουστάρδα και τη ρίγανη αφήνουμε ακόμα 2-3 λεπτά και τα ψάρια μας είναι έτοιμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.