Συνταγή ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ
Για όλες τις φάσεις έως 4 κ.σ ημερησίως
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
- 30 γρ Ινες κακάο
- 20 γρ κακάο
- 20 γρ λάδι καρύδας άοσμο
- 43 με 45 σταγόνες υγρή στεβια ( 4 με 5 σταγόνες = 1 κ.γλυκού ζάχαρη)
- 1 βανίλια
- 1 κ.σούπας σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου
- 170 γρ νερό
Φυτικές ίνες από Κακάο
Συστατικά: Ίνες Κακάο: 100%
Φυσικό προϊόν μη μεταλλαγμένο. Με την χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων στην συλλογή, σύνθλιψη και κονιορτοποίηση του προϊόντος εξασφαλίζεται η τέλεια ποιότητα, χρήση και γεύση. Το προϊόν δεν περιέχει κανένα αλλεργιογόνο. Παρασκευάζεται σε χώρο που παρασκευάζονται και άλλα δημητριακά χωρίς γλουτένη. Δεν περιέχει πρόσθετα τροφίμων. Φυτικές ίνες με υφή αλευριού με το οποίο μπορούμε να αυξήσουμε τα επίπεδα ινών στα αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα, μειώνοντας την πρόσληψη υδατανθράκων. Oι ίνες Κακάο δεν απορροφώνται, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικές για όσους ακολουθούν διατροφή 3 φάσεων, δίαιτα keto, palaio, dukan κ.λπ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μπολ πρώτα όλα τα στερεά και μετά τα υγρά με τελευταίο το νερό.
Χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα ή στο μούλτι
Αποτέλεσμα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!
Δοκιμάστε το !!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.