Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ


Η αρχική συνταγή για τοστ χωρίς άλευρα της Έλενας Γιαννακά σε πίτα για σουβλάκι από την Μαρία Κούρτη 

Κατάλληλες πίτες για όλες τις φάσεις

Για την αρχική συνταγή πατήστε →→ ΕΔΩ

Οι αλλαγές που έκανα είναι ότι αντί για 2 ολόκληρα αυγά έβαλα 5 κ.σούπας παστεριωμένο ασπράδι ( μπορείτε να βάλετε 2 ασπράδια αυγών) και πρόσθεσα 1/2 κ.γλυκού μπέικιν πάουντερ και 1/2 κ.γλυκού ξηρή μαγιά

Άπλωσα το μείγμα σε λαδόκολλα με κουτάλι να βγουν 2 πίτες πολύ λεπτές

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170 - 180 αντιστάσεις μεσαία σχάρα έως να πάρουν ωραίο χρώμα


Γεμίζουμε με σπιτικά κεμπάπ ή μπιφτέκι ή γύρο, ντομάτα, κρεμμύδι , τζατζίκι και απολαμβάνουμε απίθανο σουβλάκι με πίτα χωρίς άλευρα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.