Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΠΡΕΤΖΕΛ ΟΛΙΚΗΣ


Για την 2η φάση 50 γρ 

ΥΛΙΚΑ
650 γρ αλεύρι Ντίνκελ 10-50
1 αυγό 
40 γρ μαγιά φρέσκια 
λίγο αλάτι 
250 γρ γάλα 
50 γρ φρέσκο βούτυρο
Ένα κουταλάκι γλυκού μέλι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Όλα μαζί σε μπολ κι έχουμε ένα χυλό.
Αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει λίγο η μαγιά 
Το ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε να φουσκώσει 1 ώρα το λιγότερο 
Τα χωρίζουμε σε 14 μπαλάκια και τα κάνουμε μπρετσελ! 


Σε ένα σκεύος βάζουμε ένα λίτρο νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού  και το φέρνουμε σε βρασμό 
Βουτάμε με μια κουτάλα σιλικόνης μέσα στο βραστό νερό για 50 δευτερόλεπτα τα βγάζουμε και τα βάζουμε στο ταψί 
Ρίχνουμε χόνδρο αλάτι και ψήνουμε σε προθέρμανση γύρω στα 20λεπτα μέχρι να πάρουν χρώμα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.