Συνταγή Ελενα Γιαννακά
Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση
ΜΗΛΟΚΡΕΜΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΥΛΙΚΆ 500γρ πολτό μήλου (4 μήλα έβαλα) 50γρ χυμό πορτοκαλιού Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 50γρ νερό 100γρ κορν φλαουρ 100γρ sukrin icing 1κγ Σμυρνιο 2κσ Λάδι καρύδας αοσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα πολτοποιουμε στο μουλτι. Ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού με το νερό και διαλύουμε το κορν φλαουρ. Βάζουμε όλα τα υλικά σε βαθύ αντικολιτικο σκεύος και ψήνουμε την κρέμα μάς, ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά. Έχουμε προθερμασμένο το φούρνο μάς στους 170βαθμούς. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος, ελαφρά λαδωμενο και ψήνουμε για 45λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε σε κομμάτια. Γίνεται σαν φρουτενιο χαλαβαδακι, γεμάτο γλύκα κι αρώματα Για 1η συνεχιζόμενη φάση και 2η φάση και υπολογίζεται φρούτο και κορν φλαουρ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.