Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ/ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ ΤΡΑΓΑΝΑ

 

Συνταγή της φίλης μας Ageliki Ageliki

Για 2η φάση 

ΥΛΙΚΑ
70 γρ βρώμη νιφάδες (αλεσμένη)
2 κσ μιξ
1,5 κσ αλεσμενο λιναρόσπορο
3 κσ ξηρούς καρπούς (τους μέτρησα πριν να τους ψιλοαλεσω)
1 χουφτιτσα κρανμπερις
60 γρ χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα
50 ml ελαιόλαδο
50 γρ ζάχαρη καρυδας
1 κγ μπέικιν
1 βανιλια και άρωμα μπισκότο

Ανακατευουμε όλα μαζί και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί περίπου μισή ώρα.
Πλάθουμε μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα
Εψησα στους 170 βαθμούς με αέρα 20 λεπτά έσβησα το φούρνο και άφησα για ακόμη 10 λεπτά με ανοιχτή πόρτα για να γίνουν πιο τραγανά.
Αν θέλετε πιο μαλακά τα βγάζετε νωρίτερα.
Ελιωσα λίγη κουβερτουρα(προαιρετικά) και τα διακόσμησα!!🥰 Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!❤️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.