Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ

Συνταγή ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

Για όλες τις φάσεις

ΥΛΙΚΑ:
  • 2 αυγά ,
  • 1κσ γεμάτη γιαούρτι, 
  • 3κ.σ λιωμένο λάδι καρύδας ,
  • 3κσ γάλα σκόνη, 
  • 15 σταγόνες άρωμα βούτυρο από το Ποικιλοπωλείο Βασίλης Κρουσαράκης,
  • 1/4 κγ αλάτι, 
  • 4κ.σ γεμάτες ίνες Μπαμπού, 
  • 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ. 

Τα υλικά με τη σειρά που τα γράφω στο μίξερ, χτυπάμε αυγά με γιαούρτι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα με τελευταίο το μπεικιν. Κόβουμε με σακούλα κορνε σέ ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σέ προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς αντιστάσεις ,μεσαία σχάρα για 12με 15 λεπτά. 
Ο χρόνος ψησίματος είναι πάντα σχετικός. 
Για όλες τις φάσεις και πάνε με όλα, ακόμα και σκέτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.