Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΜΙΚΡΑ ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ


ΜΙΚΡΑ ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ

Συνταγή :Konstantina Georg


Για όλες τις φάσεις!

Υλικά
  • 1αυγό
  • 1κσ γιαούρτι
  • 2κσ γάλα σκόνη
  • 3κσ ίνες μπαμπού
  • 1/2κγ μπέικιν
  • 1βανίλια
  • κανέλα
  • 1κγ stevia 1:3(για βγουν ελαφρώς γλυκά)
  • 1κσ ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με σύρμα όλα τα υλικά μαζί,εκτός από το ελαιόλαδο.
Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο κ ανακατεύουμε.
Με κουταλάκι βάζουμε τη ζύμη στα φορμάκια,στο 1/3 περίπου.
φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια μεγαλούτσικα,χρησιμοποίησα(προσοχή να μπαίνει στο φούρνο)
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς κ αχνίζουμε με άχνη στέβια 1:1
καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.