Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΨΩΜΑΚΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΟΣΤ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΗ : Έλενα Γιαννακά 

Για όλες τις φάσεις

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 αυγά
  • 1κσ γεμάτη γιαούρτι
  • 3κ.σ λιωμένο λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο ή φρέσκο βούτυρο αγελάδος
  • 3κσ γάλα σκόνη
  • 15 σταγόνες άρωμα γραβιέρα από το Ποικιλοπωλείο 
  • 1/4 κγ αλάτι 
  • 4κ.σ γεμάτες ίνες Μπαμπού
  • 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ. 
  • 1 τσιμπιά καπνιστό μπέικον από το Ποικιλοπωλείο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τα υλικά με τη σειρά που τα γράφω στο μίξερ, χτυπάμε αυγά με γιαούρτι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα με τελευταίο το μπέικιν. Απλώνουμε σέ ταψί με λαδόκολλα να έχει το ίδιο πάχος παντού και ψήνουμε σέ προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς αντιστάσεις ,μεσαία σχάρα για 12 με 15 λεπτά. 
Ο χρόνος ψησίματος είναι πάντα σχετικός. 


Μια παραλλαγή της ίδιας συνταγής 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.