Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

LEMON PIE ΜΕ STEVIA


 LEMON PIE ΜΕ STEVIA

ΣΥΝΤΑΓΗ  ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ

ΥΛΙΚΑ ΒΑΣΗΣ
  • 250 γρ μπισκότα βρώμης stevia Parana με στεβια 
  • 30 γρ λάδι καρύδας άοσμο
ΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣ
  • 850 γρ νερό
  • 130 γρ χυμό λεμόνι
  • ξύσμα απο 1 λεμόνι
  • 4 κρόκοι αυγού
  • 70 γρ κορν φλάουρ
  • 2 κγλ υγρή stevia Parana
  • 40 γρ λάδι καρύδας 
Σαντιγί χωρίς ζάχαρη για το γαρνίρισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τρίβουμε στο μουλτι τα μπισκότα και ρίχνουμε το άοσμο λάδι καρύδας
Ανακατεύουμε καλά και το αδειάζουμε σε φόρμα με αποσπώμενο στεφάνι
Στρώνουμε ομοιόμορφα και το βάζουμε ψυγείο

Τώρα θα ετοιμάσουμε την κρέμα
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό , την υγρή στεβια, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα και περιμένουμε να ζεσταθεί αρκετά

Βάζουμε σε μπολάκι τους κρόκους, ρίχνουμε το κορν φλάουρ και 5 κσ απο το καυτό υγρό της κατσαρόλας

Ανακατεύουμε καλά με σύρμα και το ρίχνουμε σιγά σιγά στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα έως να πήξει

Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε το λάδι καρύδας (άοσμο)

Περιμένουμε λίγο να κρυώσει ανακατεύοντας και το ρίχνουμε στην φόρμα πάνω απο την βάση μπισκότο

Σε 15 λεπτά το βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες
Αφαιρούμε μετά το στεφάνι και γαρνίρουμε με σαντιγί 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.