Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ


ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ

3 αυγά, 
4κ.σ στέβια parana 1:3, 
3κ.σ γιαούρτι 2%, 
3κ.σ λάδι καρύδας, 
15 σταγόνες άρωμα βουτύρου, 
3κ.σ γάλα σκόνη, 
3κ.σ πρωτεΐνη γάλακτος, 
3κ.σ αλεύρι κάνναβης,
150 γρ. καρύδια χοντροτριμμένα
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ.

Σιρόπι:1 φλιτζάνι τσαγιού στέβια parana 1:3, 2μιση φλ.νερο , 
1/4 κγ. Κανέλα, 
2 κσ κακάο, 
μισό κγ κομμι γκουαρ.

Κάνουμε τα  Ασπράδια μαρέγκα. 
Χτυπάμε κρόκους με στέβια και γιαούρτι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το μπεικιν. 
Ενσωματώνουμε στο μείγμα την μαρέγκα με σπάτουλα κι απαλές κινήσεις. 
Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 20×30 και ψήνουμε στους 170 βαθμούς αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 30με 35 λεπτά.

 Ετοιμάζομαι τό σιρόπι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα και βράζουμε για 5λεπτά. 
Μόλις ψηθεί η καρυδόπιτα την κόβουμε αμέσως και περιχύνουμε όλο το σιρόπι. 
Τρυπαμε τα κομμάτια με 1 οδογλυφιδα και ξανά ψήνουμε στους 150 βαθμούς αντιστάσεις για 15λεπτά. 
Το σιρόπι φαίνεται πολύ αλλά το παίρνει όλο!!

 Απλά απολαυστική !! Το αλεύρι κάνναβης έχει ελαφρά γεύση καρυδιού και της ταιριάζει απόλυτα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.