Την αποθήκευσα σε ενα μπουκάλι από μαγιονέζα που είχα! |
Pavlina Siddha λίγο πειραγμένη από μένα!
1 κούπα νερό
2κ.σ. μηλοξυδο
1/2κ.γ. υγρή στέβια
1/2 κ.γ.κομι Γκουαρ
1 κ.σ. αγαύη (προαιρετικά)
ή ζάχαρη καρύδας που την διαλύουμε μέσα στο βραστό νερό
Αλάτι ή βεγκέτα 1 κ.γ. σπιτική συνταγή ΕΔΩ
πιπέρι αν θέλουμε λίγο γαρύφαλλο
Η δική μου προσθήκη ήταν η αγαύη το κόμμι γκουάρ
Το κόμι γκουάρ του δίνει την υφή της κανονικής κέτσαπ Διάβασα τα συστατικά της κέτσαπ που μου άρεσε από πιο παλιά και είδα ότι έχει μέσα κόμμι γκουάρ Οπότε σκέφτηκα να βάλω και εγώ λίγο για να πετύχω την υφή τις κέτσαπ και όντως έγινε υπέροχη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.