1/2 κιλό Κιμά
1 μεγάλο καρότο
1 μεγάλο κολοκυθάκι
3 μεγάλα κρεμμύδια
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Δυόσμο και άνηθο προεραιτικά
Αλάτι πιπέρι
1 φλυτζάνι Τσαγιού ελαιόλαδο
Λίγες σταγόνες στέβια
Μισό κουτί ντομάτα στον τριφτη
15 πιπεριές για γεμιστά
1 φλυτζάνι τσαγιού νερό
Ρίχνουμε το λάδι να κάψει τσιγαριζουμε τον Κιμά να αλλάξει χρώμα. Αλέθουμε κρεμμύδια κολοκυθάκι και καρότο στο μούλτι και τσιγαριζουμε και αυτά. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι στέβια την ντομάτα το ρύζι και το νερό αφήνουμε να σιγοβράσουν 5 λεπτά. Προσθέτουμε και τα μυρωδικά μας και κλείνουμε το μάτι της κουζίνας.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα γεμιστά μας. Σε ένα μπολ βάζουμε μια μεγάλη σιτα ή τρυπητό με μικρές τρύπες και αδειαζουμε την γέμιση μας. Γεμίζουμε τα γεμιστά μας και το ζουμακι που έμεινε το ρίχνουμε από πάνω από τα γεμιστά μας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1:30 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.