Για την βάση έκανα την γλυκιά τάρτα χωρίς άλευρα με μιξ, και της πρόσθεσα 10 σταγόνες άρωμα μπισκότο. ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ
Μόλις ψήθηκε την άφησα να κρυώσει λίγο και την έβαλα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια έφτιαξα το ζαχαρούχο γάλα της Μαρίας και το έβαλα κ αυτό στο ψυγείο για 1 ώρα. ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ
Έπειτα έβαλα σε μια κατσαρόλα 80γρ ζάχαρη καρύδας, 90 γρ βούτυρο αγελάδος και 10 σταγόνες άρωμα καραμέλα ανακάτεμα συνεχώς και αφού έλιωσαν έσβησα το μάτι και έριξα μέσα το ζαχαρούχο και καλό, γρήγορο ανακάτεμα με το σύρμα
Έβαλα την κρέμα στο ψυγείο να παγώσει.
Ωστόσο χτύπησα σαντιγι:
1 φυτική κρέμα μορφατ στο σιδερένιο κουτί,
μισό ποτήρι γάλα ελαφρύ
και 20 σταγόνες στεβια υγρη ,χτύπημα για 5 λεπτά.
Έπειτα έβγαλα την τάρτα απ το ψυγείο και εβαλα από πάνω την κρέμα καραμέλα και ξανά στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου την έβγαλα έβαλα λεπτές φέτες μπανάνας σε όλη την επιφάνεια και από πάνω σαντιγι.
Γαρνίρισμα με σταγόνες σοκολάτα με στεβια.
Στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες και έτοιμο!
Καλή σας απόλαυση!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.