Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΠΑΓΩΤΟ ΑΛΜΥΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ



ΣΥΝΤΑΓΗ Μαρία Κούρτη
Για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση 

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 φυτική κρέμα άγλυκη στο σιδερένιο κουτί 250 γρ παγωμένη
  • 1 εβαπορέ λάιτ 410 γρ παγωμένο
  • 140 γρ  FiberSirup Gold της Sukrin
  • 200 γρ φρέσκο γάλα 1,5% λιπαρά
  • 2 κ.σούπας γεμάτες πρωτεΐνη γάλακτος
  • 120 γρ Sukrin Gold ( υποκατάστατο καστανής ζάχαρης)
  • 2 βανίλιες
  • 1/2 κ.γλυκού αλάτι
  • 40 σταγόνες βρώσιμο άρωμα καραμέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα 200 γρ φρέσκο γάλα να ζεσταθεί λίγο και ρίχνουμε τα 120 γρ Sukrin Gold , βανίλια , πρωτεΐνη γάλακτος, άρωμα καραμέλας  και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα.

Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει

Αδειάζουμε στο μπολ του μιξερ την παγωμένη φυτική κρέμα , μαζί με τα 140 γρ  FiberSirup Gold , αλάτι και χτυπάμε για 4 λεπτά 

Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε σιγά-σιγά το παγωμένο εβαπορέ και χτυπάμε ακόμα για 3 λεπτά

Τέλος προσθέτουμε το μείγμα που έχουμε στο κατσαρολάκι και μετά από 3 λεπτά σταματάμε το μιξερ

Αδειάζουμε το παγωτό μας σε μπολ και ρίχνουμε από πάνω 3 κ. σούπας Sukrin Gold χωρίς να ανακατέψουμε


Σκεπάζουμε το μπολ με το καπάκι του , βάζουμε το μπολ σε σακούλα , τυλίγουμε καλά και το βάζουμε κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες πριν το απολαύσουμε

Tips : Βάζουμε το μπολ πρώτα σε σακούλα και μετά κατάψυξη γιατί ετσι αποφεύγουμε τους κρυστάλλους στο παγωτό μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.