ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΑΡΩΝΙΑ-ΜΥΡΤΙΛΟ
Αν βάλετε μαρμελάδα καρότο ή κολοκύθα μπορείτε να το φάτε και στην 1η φάση!!!
Υλικά:
Παντεσπάνι:
2 κρόκους,
2κ.σ γιαούρτι 2%,
1 φακελάκι ξηρή μαγιά,
2κ.σ σκόνη γάλα,
3κ.σ στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3,
λίγη βανίλια.
Ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά, προσθέτουμε τη μαρέγκα κι ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.
ψημένο σε αποσπώμενη 26αρα φόρμα. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει
Κρέμα:
1 κιλό γιαούρτι τοτάλ 2%
1/2- 1 κγ υγρή στέβια 1:4 ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε δοκιμάζετε και βάζετε αναλόγως τα γούστα σας
12 φύλλα φύλλα ζελατίνη
1/2 ποτηράκι κρασιού ζεστό νερό
λίγη βανίλια
Μαρμελάδα φρούτα του δάσους και γλυκό του κουταλιού Αρώνια - Μύρτιλο χωρίς ζάχαρη
Στρώνουμε την κρέμα γιαουρτιού και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.