Υλικά:
1 κατσαρόλα 26 άρα
400 γρ κιμά κοτόπουλο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 μεγάλο καρότο ψιλοτριμμένο
1 κρόκο αυγού
Ανηθο ή μάραθο
αλάτι-πιπέρι-1 πρέζα κίμινο
22 μεγάλα φύλλα μαρουλιού
Υλικά για κρέμα λεμονιού και εκτέλεση :
1 1/2 φλ γάλα ελαφρύ
25 γρ βούτυρο φρέκο
1 γεμάτη κ.σ. μίξ 2
Χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
Ολα μαζί στην κατσαρόλα &ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να πήξει.
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μας .Βάζουμε το κρεμμύδι σε τηγανάκι με 1/2 κούπα νερό και 2 κ.σ. λάδι να μαλακώσει.
Τα μαρουλόφυλλα ζεμάτισμα& κρύωμα για να διατηρήσουν το χρώμα
Βάζουμε από πάνω 250 ml νερό και 3 κ.σ. λάδι και μαγειρεύουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά για 35 λεπτα περίπου
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.