Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)


Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή απο το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!! Δεν είμαστε διαιτολόγοι-διατροφολόγοι αλλά απο προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ (Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που έχει βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν απο το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδιασμούς τροφών σε 3 φάσεις..Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..Παράλληλα μοιραζόμαστε υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Τσίζκεικ πραλίνα

Τασούλα Θεοφιλίδου

Μια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου  εκτελεσμενη και προσαρμοσμένη στην διατροφή μας από μένα   συνταγή εδώ


Υλικά για την βάση:

300 γρ μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη 
100 γρ λάδι καρύδας
2 γεμάτες κ. Σ. Όσκαρ πραλίνα με στέβια 100 γρ φουντούκι ψημένο και αλεσμένο
μια πρέζα αλάτι






Υλικά για την κρέμα:



600γρ τυρί λάιτ κρέμα
450 γρ πραλίνα Όσκαρ με στέβια
10 σταγόνες υγρή στέβια 

Για το ντεκόρ ξηρούς καρπούς καραμελωμένους με ζάχαρη καρύδας και σοκολάτα καρουλάκια


Εκτέλεση :

Αλέθουμε τα μπισκότα μαζί με το φουντούκι στο μούλτι και λιώνουμε το λάδι καρύδας ενσωματώνουμε μαζί με το λάδι λιωμένο και προσθέτουμε και 2 κ. Σ. Όσκαρ πραλίνα. Ανακατεύουμε καλά και Στρώνουμε σε φόρμα με σούστα.
Βάζουμε το μείγμα να κρυώσει στο ψυγείο.

Ετοιμάζουμε την κρέμα :

Ξεκινάμε το cheesecake πραλίνα oscar, τρίβοντας τα ψημένα φουντούκια στο μούλτι.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το λάδι καρύδας και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη πραλίνα όσκαρ και τα φουντούκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την υγρη στέβια και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την πραλίνα  όσκαρ  και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
Στο τέλος γαρνίρουμε με χοντροκομμένα φουντούκια και καρουλάκια σοκολάτας με στέβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

header-menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...