Υλικά:
1 φόρμα 26άρα με σούστα & λαδόκολλα.
1κγ λάδι καρύδας
2 μπανάνες σε φέτες
2 κ.σ σιρόπι αγαυης.
Τα βάλαμε αυτά πάμε στο μείγμα από πάνω.
2 αυγά
1 πρέζα αλάτι
3 κ.σ στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3 ή 9 κ.σούπας ζάχαρη καρύδας
3 κ.σ γάλα σκόνη
10 σταγόνες άρωμα μπισκότο
4 κ.σ ΜΙΧ 2
1 κ.σ λάδι καρύδας
1κγ μπεικιν παουντερ
450 γρ νερό βρύσης.
Εκτέλεση:
Έψησα στους 180 βαθμούς αέρα για 50 λεπτά. Αφού κρύωσε ξεφόρμαρα ανάποδα. Η ζύμη είναι υγρή θυμίζει γαλατόπιτα και η μπανάνα είναι καραμελωμένα!!! Δεν περιγράφω άλλο θα φάω άλλο ένα μικρό κομματάκι!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.