ΛΑΔΕΝΙΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ
Για όλες τις φάσεις !!
Είναι για 4 μέρες ώστε να τρώμε τις 2 κ.σ. βρώμη και όχι παραπάνω!
Συνταγή: Έφη Ντάμπου
Για το ζυμάρι:
- 8 κσ πίτουρο βρώμης
- 4 κ.σ., γιαούρτι
- 1 κ.σ. σκόνη γάλα
- 1 κ.σ. σκόνη ασπράδι
- 1 κ.γ, διατροφική μαγιά
- 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 3 αυγά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι-πάπρικα κατά βούληση
Για την γέμιση της πίτσας:
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ή 2 μέτρια κομμένα σε φέτες
- 2 ντομάτες σε φέτες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης σε φέτες
- Αλάτι -πιπέρι- ρίγανη
Εκτέλεση:
Τα περνάμε όλα από το τηγάνι να μαραθούν με λίγο λαδάκι. Ετοιμάζουμε το ζυμαράκι ενώνοντας όλα τα υλικά και μόλις ετοιμαστεί ρίχνουμε το μείγμα μας σε ταψάκι με λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 170 με αέρα για 10 με 15 λεπτάκια μέχρι να ροδίσει ελαφρώς. Κατόπιν ρίχνουμε πάνω στο ζυμαράκι μας τα λαχανικά μας από το τηγάνι και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά..!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.