Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


Υλικά :
2 μπισκότα χωρίς ζάχαρη για την βάση
Για την κρέμα:
400 γρστραγιστό γιαούρτι 2%
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Κέντυ με άρωμα λεμόνι
30 σταγόνες υγρή στέβια
Αρωμα βανίλιας
Για την σως:
100-150 γρ βατόμουρα κατεψυγμένα
3 κ.σ. στεβια κρυσταλική 1:3
ελάχιστο κόμι γκουάρ

Για την βάση τρίβουμε τα μπισκότα χωρίς ζάχαρη. Για την κρέμα λεμονιού χτυπάμε με το σύρμα στραγγιστο γιαούρτι, ξύσμα από 1 λεμόνι, λίγο kendy με γεύση λεμόνι, 30 σταγόνες υγρή στέβια και άρωμα βανίλιας. Την βάζουμε πάνω από τα μπισκότα. Για την σως με βατόμουρα έβαλα 100-150 γρ βατόμουρα σε κατσαρολακι με 3 κσ στέβια κρυσταλλική 1:3 και ελάχιστο κόμμι γκουαρ στο τέλος για να δέσει. Σε 5 λεπτά είναι έτοιμη η σως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.