- 4 αυγά
- μια τσιμπιά αλάτι
- 250 γρ ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας ή 100 γρ κρυσταλλική stevia σε αναλογία 1:3
- 4 κ.σούπας γιαούρτι 2%
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 1 βανίλια
- 30 γρ σκόνη άπαχο γάλα
- 60 γρ Ινες κακάο
- 2 κ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 Morfat cream στο σιδερένιο κουτί παγωμένη
- 120 γρ. εβαπορέ λάιτ
- 20 σταγόνες υγρή stevia σε αναλογία 1:4 ή 1:5
- 100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
- 30 γρ Ινες κακάο
- 20 γρ κακάο
- 20 γρ λάδι καρύδας άοσμο
- 43 με 45 σταγόνες υγρή στεβια σε αναλογια 1:4 ή 1:5
- 1 βανίλια
- 1 κ.σούπας σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου
- 170 γρ νερό
Χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα ή στο μούλτι
Για να φτιάξουμε την τούρτα μας λοιπόν παίρνουμε την μία βάση
παντεσπάνι και την βάζουμε σε δίσκο.
Για να ετοιμάσουμε την Μους παίρνουμε την μισή έτοιμη σαντιγί
(την άλλη μισή την κρατάμε για την επικάλυψη της τούρτας) και ρίχνουμε μέσα το σοκολατένιο άλειμμα.
Χτυπάμε στο μίξερ 2 λεπτά να ενωθούν καλά και ρίχνουμε πάνω
στο παντεσπάνι όλη την μους!!
Απλώνουμε απαλά και απο πάνω βάζουμε τον 2ο δίσκο παντεσπάνι.
Καλύπτουμε με την μισή σαντιγί που κρατήσαμε και γαρνίρουμε
με τριμμένη σοκολάτα γάλακτος με στεβια!!
Αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο την τούρτα μας και απολαμβάνουμε
την επόμενη ένα μεγάλο κομμάτι χωρίς τύψεις!!!
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.