Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΡΑΒΑΝΙ / ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΚ ΚΑΡΥΔΑΣ χωρίς άλευρα, χωρίς ζάχαρη


ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΠΑΣΤΟΥΛΕΣ !!!!!!!



Συνταγή Μαρία Κούρτη

ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, το υπέροχο Ραβανί χωρίς άλευρα!! ❤️❤️❤️❤️  Γλυκάκι για 1η συνεχιζόμενη και 2η φάση και μπορούμε να φάμε το 1/3 στην ημέρα
ΥΛΙΚΆ - 
2 αυγά, 
2 κσουπας σκόνη άπαχο γάλα, 
2 κσουπας πρωτεΐνη γάλακτος 85% ή αν δεν έχετε πρωτεΐνη γάλακτος βάλτε 3 κσουπας γιαούρτι 2% λιπαρά 
3 κ.σούπας ξυλιτόλη ή ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια, 
1 κ.σουπας μπέικιν παουντερ, 
μισό φλιτζάνι του τσαγιού νερό (120 γρ), 
2 κ.σουπας λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο, 
100 γρ καρύδα (ίσως και λίγο παραπάνω) 
Για το σιρόπι θέλουμε 
4 κσουπας σιρόπι Αγαύης και 6 κσουπας νερό. 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε πρώτα αυγά +στεβια χτυπάμε καλά με σύρμα, ρίχνουμε το νερό και μετά όλα τα υπόλοιπα. 
Χτυπάμε καλά με σύρμα. 
Αν η ζύμη είναι πολύ αραιή προσθέτουμε καρύδα, αν είναι πολύ σφιχτή λίγο ακόμα νεράκι. 
Ψήνουμε σε μικρή φόρμα μακρόστενη η τετράγωνη (22 εκ) αέρα 170 έως να πάρει ωραίο χρώμα. 
Όταν βγει τρυπάμε με πιρούνι και ρίχνουμε αμέσως το σιρόπι που φτιάξαμε (απλώς ανακατεύουμε νερό βρύσης με την αγαυη). 
Παγωμένο είναι Απίθανο ενώ συνδυάζεται τέλεια με το παγωτό μας 
Για σοκολατένιες παστούλες προσθέτουμε μέσα 2 κ.σούπας κακάο και πάνω βάζουμε την μερέντα μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.