ΓΙΑ 2η ΦΑΣΗ
ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά
45 σταγόνες υγρή στεβια
1 φλιτζάνι του τσαγιού σιρόπι Αγαύης (περίπου)
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1 φλιτζάνι καρύδι τριμμένο στο multi
1 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα
1 φλιτζάνι φουντουκόψυχα
2 μπεικιν
2 βανίλιες
ξύσμα από 2 πορτοκάλια,
μαχλέπι και κακουλέ
1,5 φλιτζάνι αλεύρι Dinkel (ανοιχτόχρωμο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180ο για 40 λεπτά (αναλόγως το φούρνο)
Διακοσμούμε με άχνη stevia, σοκολάτα τριμμένη και γλυκό κουταλιού χωρίς ζάχαρη ή όπως αλλιώς θέλουμε !!
Καλή απόλαυση και Καλή Πρωτοχρονιά !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.