ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΥΛΙΚΑ:
100 γρ βούτυρο αγελάδας
3 αυγά
30 γρ κακάο
20 γρ ίνες βρώμης
10 γρ baking
50 γρ στέβια 1:1
1 κγλ υγρή στέβια
40 γρ sukrin σιρόπι ή αγαύη
άρωμα βανίλιας + σοκολάτας ή φουντούκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε την στέβια, τα αυγά, την υγρή στέβια, τα αρώματα, το σιρόπι sukrin και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τις ίνες βρώμης και το baking. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 160 για περίπου 15 λεπτά.
Προσέχουμε να μην παραψηθει για αυτό ελέγχουμε τακτικά. Βγαίνουν 8 κομμάτια !!!
Από πάνω μπορούμε να φτιάξουμε μια τύπου γκανάζ σοκολάτα ανάλογα την φάση που είμαστε !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.