ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ
Συνταγή:Georgia Pertsinidou
Υλικά:
- Φλούδες από διάφορα εσπεριδοειδή πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι ,περγαμόντο ότι σας αρέσει εσάς βάζετε
- 2 κ.σ στέβια 1:3
- Σοκολάτα κουβερτούρα με στέβια όση χρειαστεί ανάλογα με τις φλούδες που θα βάλετε
- 1 κ.γ λάδι καρύδας για κάθε 1 σοκολάτα αν βάλετε 2 σοκολάτες θα βάλετε 2 κ.γ λάδι καρύδας
- 15 σταγόνες υγρή στέβια
- Αν βαλετε 2 σοκολάτες 30 σταγόνες κ.ο.κ
Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά τα φρούτα μας και τα ξεφλουδίζουμε
Τα κόβουμε σε κυβάκια και τα βάζουμε σε νερό να βράσουν μόλις πάρουν βράση τα σουρώνουμε και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή για άλλες 2 φορές για να ξεπικρίσουν!
Στεγνώνουμε καλά τις φλούδες πρώτα σε χαρτί κουζίνας αφού πρώτα τις σουρώσουμε και μετά τις περνάμε από το τηγάνι να στεγνώσουν καλά μαζί με την στέβια 1:3 και να μην έχουν καθόλου υγρασία , σε μπέν μαρί βάζουμε την σοκολάτα ψιλοκομμένη , την υγρή στέβια και το λάδι καρύδας και ρίχνουμε και τις φλούδες όταν λιώσει η σοκολάτα μας .
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε κουταλιές από το μείγμα μας σε χάρτινα θηκάκια αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να στεθεροποιηθεί η σοκολάτα μας
Σχόλιο: Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και κάποιο καβουρδισμένο ξηρό καρπό!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.