Σελίδες

Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)

Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή από το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!!
ΔΕΝ είμαστε διαιτολόγοι - διατροφολόγοι ούτε γιατροί !! αλλά από προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
διατροφή αυτή (Διατροφή και νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που βοήθησε εμάς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδυασμούς τροφών σε 3 φάσεις. Η διατροφή που ακολουθήσαμε είναι ένα "πάντρεμα" 3 διατροφών . Δίαιτα της Joe Harcombe - του γιατρού Hey - της ελληνικής μεσογειακής διατροφής με κοινή σχεδόν φιλοσοφία ώστε να βγει μια πολύ καλή υγιεινή διατροφή που να έχει ΟΛΕΣ τις ομάδες τροφών . Την δοκιμάσαμε , είχε αποτέλεσμα και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα ώστε να την μοιραστούμε και με άλλα άτομα με ΒΑΣΙΚΟ θέμα την στήριξη και πολλές υγιεινές συνταγές με προϊόντα της φύσης και ότι μαγειρεύουμε για την οικογένεια μας
Στηρίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..
Παράλληλα μοιραζόμαστε όλοι μαζί υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!
Βγάζουμε από την ζωή μας λοιπόν την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώμε υγιεινά!!


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ ΓΙΑ 1Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 2Η ΦΑΣΗ

Υλικά:


Πηγή: ΕΔΩ


  1. 2 μεσαία κολοκυθάκια
  2. 100 γρ ζαμπόν
  3. 80 γραμμάρια edamer ή emmental τυρί με το (αναλογο τυρακι και για 1η συνεχιζόμενη φάση!)
  4. 1 αυγό
  5. Πανίρ ή mix 2
  6. Αλάτι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανάλογα με τις ανάγκες

  7. Για να προετοιμάσετε τις φέτες κολοκυθιών, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε το κολοκυθάκι σε λεπτές λωρίδες και να το ψήσετε . Μπορείτε να τα ψήσετε την προηγούμενη ημέρα αν θέλετε.Για να προετοιμάσετε τους κυλίνδρους κολοκυθιών, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε το κολοκυθάκι σε λεπτές λωρίδες και να το ψηκτροποιείτε.  Μπορείτε να τα ψήσετε την προηγούμενη ημέρα αν θέλετε.
  8. Προσθέστε ένα κομμάτι τυρί και ένα μικρό ζαμπόν στη μέση του κολοκυθιού και ανασηκώστε το για να σχηματίσετε ένα ρολό. Αφήστε κατά μέρος και συνεχίστε μέχρι να τελειώσετε όλα κολοκυθάκιαΠροσθέστε ένα κομμάτι τυρί και ένα μικρό ζαμπόν στη μέση του κοτόπουλου στη σχάρα και ανασηκώστε το για να σχηματίσετε ένα ρολό.  Αφήστε κατά μέρος και συνεχίστε μέχρι να τελειώσετε όλες τις ταινίες κολοκυθιάς.
  9. Όταν όλα τα ρολά είναι έτοιμα, περάστε τα πρώτα στο αυγό, χτυπημένα με ένα πιρούνι και αλάτι για γεύση, και τέλος στο πανίρ ή mix 2Όταν όλα τα ρολά είναι έτοιμα, περάστε τα πρώτα στο αυγό, χτυπημένα με ένα πιρούνι και αλάτι για γεύση, και τέλος στα ψωμιά, χωρίς γλουτένη για εκείνους που είναι κοιλιοκάκη.
  10. Τώρα προσθέστε μια οδοντογλυφίδα για κάθε ρολάκι αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αν θέλετε μπορείτε να το παραλείψετε.Τώρα προσθέστε μια οδοντογλυφίδα για κάθε ρόλαδα, αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αν θέλετε μπορείτε να το παραλείψετε.
  11. Βάλτε τα ρολά κολοκυθάκια σε ένα ταψί και προσθέστε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην επιφάνεια όπως θέλετε. Βαλτε τα ρολά σε   προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά. Οι χρόνοι μαγειρέματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το φούρνο σας.Βάλτε τα ρολά κολοκυθάκια σε ένα ταψί και προσθέστε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην επιφάνεια όπως θέλετε.  Φέρτε τα ρολά για να μαγειρέψουν σε ένα στατικό φούρνο, προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.  Οι χρόνοι μαγειρέματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το φούρνο σας.
  12. Μπορείτε να σερβίρετε φρεσκοψημένα ή κρύα ρολά την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.