Διατροφή και νέα ζωή (Δίαιτα των 3 φάσεων)


Είμαστε μια παρέα με την ίδια θέληση...να απαλλαγούμε μια και καλή απο το περιττό βάρος που μας δημιουργεί προβλήματα!! Δεν είμαστε διαιτολόγοι-διατροφολόγοι αλλά απο προσωπικές και μόνο εμπειρίες μοιραζόμαστε την
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ (Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων)
που έχει βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν απο το περιττό βάρος τρώγοντας υγιεινά με συνδιασμούς τροφών σε 3 φάσεις..Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι υγιεινής διατροφής..Παράλληλα μοιραζόμαστε υπέροχες συνταγές αλμυρές & γλυκές ώστε να μη στερηθούμε τίποτα νιώθοντας μόνο απόλαυση!!!

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα με κρέμα (για όλες τις φάσεις)


Υλικά για το κέικ: 

150 γρ. πίτουρο βρώμης (ή νιφάδες αλεσμένες στο μούλτι)
3 κσ κιξ 2
2 κσ μιξ 1
4 κσ γάλα σε σκόνη
4 κσ στεβια κρυσταλλική 1:3
1 κουτάκι σόδα(που πίνουμε με ανθρακικό)
4 αυγά (χωρισμένα ασπράδια από κρόκους)
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κγλ μπεικιν
3 κσ γιαούρτι
Μισό ποτήρι περίπου γάλα
Άρωμα βανίλια
Υλικά για το σιρόπι:

2 κούπες νερό
1 κσ χυμό λεμονιού
3 κσ στεβια κρυσταλλική 1:3
Ελάχιστο kendy με γεύση πορτοκάλι
1 ξυλάκι κανέλας
Υγρή στεβια (προαιρετικά αν νομίζετε ότι χρειάζεται)
Υλικά για την κρέμα:

2 κούπες γάλα
2 κσ στεβια κρυσταλλική 1:3
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Ελάχιστο kendy με γεύση πορτοκάλι
Άρωμα κρέμα πατισσερι
1 κγλ κοφτή κομμι γκουαρ
1 κγλ κοφτή κοντζακ
Υγρή στεβια(προαιρετικά αν θέλετε πιο γλυκιά γεύση)
(Οι φέτες πορτοκαλιού είναι για ντεκόρ. Αν είστε α φάση δεν τις βάζετε.)
Εκτέλεση:

Πρώτα φτιάχνουμε το σιρόπι για να κρυώσει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε για περίπου 15-20 λεπτά. Μετά φτιάχνουμε την κρέμα μας. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι εκτός από το κοντζακ και το κομμι γκουαρ. Αφήνουμε να έρθει σε σημείο βρασμού και ύστερα το αποσύρουμε από την φωτιά. Βάζουμε το κομμι γκουαρ και το κοντζακ και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα. Το αφήνουμε στην άκρη βάζοντας το σε ένα γυάλινο μπολ να κρυώσει. Έπειτα φτιάχνουμε το κέικ μας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 αέρα. Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και επαιτώ σιγά σιγά προθέτουμε όλα τα υλικά χτυπώντας τα για λυγά λεπτά με το μίξερ. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι αφού αχούμε βάλει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 150-160 για 40-45 λεπτά. Ελέγχουμε το μείγμα με οδοντογλυφίδα. Βάζουμε το κρύο σιροί στο ζεστό κέικ και αφήνουμε λίγα λεπτά να ρουφήξει το σιρόπι. Τέλος βάζουμε από πάνω την κρέμα . Το αφήνουμε στο ψυγείο λίγες ώρες και έπειτα απολαμβάνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

header-menu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...